Synovia vyrástli a Zuzana Tlučková už netrávi toľko času v kuchyni. Za recept na banánový chlebík ale ručí
Príprava je jednoduchá a samotné pečenie trvá hodinku.
Je mamou dvoch detí a má rada dobré jedlo, no jeho príprave sa najradšej vyhýba. Herečka Zuzana Tlučková zvykla variť oveľa častejšie, kým boli jej synovia ešte malí. Teraz, keď sa ten mladší odsťahoval a starší už pracuje, si svoj voľný čas užíva radšej na prechádzke alebo pri dobrom filme.
“Syn mi hovorieva, že kvôli nemu variť nemusím a ja ho veľmi rada poslúchnem. Keď už sa denne nemusím starať o to, aby mali deti čo jesť, cítim sa voľnejšia,“ vysvetlila pre portál Varecha.sk. Kým bola ešte malým dievčatkom, mama pre ňu vypekala len bábovku, šišky či bublaninu, ostatnému sa vyhýbala. Aj to je jedným z dôvodov, prečo má sama pred pečením rešpekt.
„Vždy musím mať dobrý recept a aj tak mám obavy, ako to dopadne. Zatiaľ sa vždy všetko zjedlo, ale predsa len v pečení nemám až takú prax ako vo varení,“ priznala. To, že herečkine obavy naozaj nie sú opodstatnené, dokazuje aj jej recept na neobyčajne vláčny banánový chlebík, ktorý chutí všetkým.
Banánový chlebík podľa Zuzany Tlučkovej
Recept nájdete na ďalšej strane: