Dobré noviny
Chutí dobre na obed aj na večeru. Kuraciemu závinu od Kvetky Horváthovej odolá iba málokto
Alexandra Hercegová
Alexandra Hercegová

Chutí dobre na obed aj na večeru. Kuraciemu závinu od Kvetky Horváthovej odolá iba málokto

Pred upečením nezabudnite závin potrieť vajíčkom a osoliť.
Pred upečením nezabudnite závin potrieť vajíčkom a osoliť. — Foto: Instagram/kvetkah

Moderátorka rada improvizuje a prispôsobuje sa našim chutiam.

„Pre mňa je varenie a pečenie veľkým relaxom, rada sa doma zvŕtam v kuchyni,“ bez okolkov priznáva Kvetka Horváthová pre Varechu. Spolu s manželom a dcérou sa stravujú pestro, jedia z každého rožku trošku a to šikovnej kuchárke dovoľuje tiež experimentovať za sporákom.

Dnes si už nechá poradiť

„Recepty mám z rôznych zdrojov - internet, televízia, nebojím sa pustiť aj do jedla, ktoré som niekde ochutnala, nemám žiadny recept a proste improvizujem, skúšam, prispôsobujem našim chutiam,“ hovorí známa moderátorka.

Už od mala sa najradšej učila na vlastných chybách a rady skúsenejších jej neprijímala. Dnes sa však na veci pozerá inak. „Nechcela som, aby mi radila mama. Všetko som skúšala sama a mala som radosť, keď sa mi niečo vydarilo. Dnes som už opatrnejšia, nechám si poradiť,“ priznala pre Sme.

Keďže skúsenej moderátorke vždy veľmi chutilo mäso a mala radšej slané ako sladké pochúťky, prichádza so skvelým tipom na obed alebo večeru v podobe kuracieho závinu. Štrúdľa plná šampiňónov a baby špenátu poteší každého milovníka slaných dobrôt.

Kurací závin podľa Kvetky Horváthovej:

Recept nájdete na ďalšej strane:

Časť 1 / 2

Už ste čítali?