Múku v ňom nenájdete. Vylepšený koláč Zdeny Studenkovej si vďaka jednej veci zachová ľahkosť aj skvelú chuť

Dezertom sa nemusíte vždy len vyhýbať, stačí trochu upraviť ich receptúru.
„Väčšinou som profesionál v kuchyni ja,“ hovorieva hrdo o svojej domácnosti. Zdena Studenková nie je len skvelá herečka a človek, ktorý rád hovorí, čo si myslí, ale aj výborná kuchárka. V Dobrých novinách sme už neraz priniesli jej chutné recepty, ktoré mali u čitateľov veľký úspech.
Iba tri lyžice strúhanky
Zdena postupy za sporákom ovláda naspamäť a v hlave si okrem textov nosí aj množstvo receptov. Jeden z nich je sladučký a navyše aj zdravý. „Benefitom tohto koláča je, že sú tam len 3 lyžice strúhanky, takže tam nie je pol kila múky,“ opisuje lahôdku Zdena.
Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=449203693867611&set=pb.100063339514085.-2207520000&type=3
Napriek tomu, že sa cesto tým pádom ťažšie mieša, orechový koláč si vďaka šikovnej náhrade zachová chuť, ale aj ľahkosť. Tento dezert herečke v šou Tajomstvo mojej kuchyne pochválil aj šéfkuchár Gabriel Kocák, ktorý sa doň s chuťou zahryzol. Herečka dodala, že je najlepšie pripraviť si krém podľa receptu: „S tým pravým parížskym krémom, ktorý patrí na tento koláč,“ objasnila.