Do rána bude huspenina parádna, sľubuje Miriam Kalisová. Pri jej príprave si pomáha trikom od maminy

Uistite sa, že hotovú pochúťku uskladníte na dostatočne chladnom mieste.
Hovorí sa, že je najlacnejším liekom na kosti a navyše ide o pochúťku, na ktorú mnohí nedajú dopustiť. Huspenina obsahuje veľké množstvo kolagénu, doma sa dá relatívne jednoducho pripraviť a k jej milovníkom sa hrdo hlási aj moderátorka Miriam Kalisová.
Pri jej príprave sa však často radí s mamou. Tá ma totiž overený trik, ktorý jej pomáha zistiť, kedy môže vývar naozaj prestať variť. „Mamina ma učila dať trošku na malý tanierik, šupnúť to do chladničky a vraj, keď do 15 minút stuhne, je to v pohode a huspenina sadne,“ prezradila známa moderátorka na sociálnej sieti.
Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/MiriamKalisovaOfficial/photos/pb.100044381801258.-2207520000/3520961404593045/?type=3
V mäsiarstvach sa dokonca dajú zakúpiť balíčky, ktoré obsahujú všetky potrebné ingrediencie na prípravu, ku ktorým stačí podľa Miriam už len dokúpiť zeleninu a údené koleno. Hotovú zmes skladuje na chladnom mieste a tým, ktorí ju odkladajú do chladničky, radí, aby ju najprv nechali úplne vychladnúť. „Do rána budú parádne, potom už len dobrú bielu cibuľu a zaliať riadne octom. Mňam,“ píše k svojmu receptu.