Keď ich vyberiete z rúry, ihneď urobte jednu vec. Jožka Zaukolcová pozná výborný recept na domáce rožky
Klasické pečivo si môžete pripraviť aj v pohodlí domova.
Cukrárkou chcela byť od momentu, keď ukončila základnú školu. Porotkyňa relácie Pečie celé Slovensko Jožka Zaukolcová bola o svojom povolaní pevne rozhodnutá, pričom svoju voľbu vôbec neľutuje. „Je to naozaj práca, ktorú robím celý život a neviem si predstaviť venovať sa inému povolaniu,“ prezradila Pluske.
O svoje skúsenosti sa delí
Najprv nabrala niekoľko skúsenosti doma a neskôr ďalšie získala na strednej škole. Známa je najmä vďaka tomu, že sa stala televíznou tvárou, no okrem toho sa venuje aj učeniu. Rôzne postupy a spôsoby posúva svojím žiakom v Strednej odbornej škole hotelových služieb a obchodu v Púchove, ale okrem toho sa o recepty delí aj na svojich sociálnych sieťach.
Získala už niekoľko medzinárodných ocenení a napísala niekoľko kníh o varení a pečení. Keďže upiekla už množstvo zákuskov ale aj bežného pečiva, ku každému receptu pridáva aj cenné tipy, ktoré pomáhajú pri pečení.
Keď si budete pripravovať doma klasické rožky, nezabudnite do rúry vložiť ešte jeden malý pekáč.