Varia radi obaja. Jaro Bekr a Monika Hilmerová potešili svojich fanúšikov receptom na baklažánový tatarák
Herečka si potrpí na ľahkú a pestrú stravu, jej manžel zasa na výletoch vyhľadáva miestne špeciality.
V kuchyni kraľuje ona, pretože miluje pečenie, no manžel za ňou príliš nezaostáva. Monika Hilmerová a Jaro Bekr sa pri sporáku často stretávajú a dokonale sa pri ňom dopĺňajú. Každý z nich totiž preferuje iné jedlá.
Miluje miestne špeciality
„Čo sa týka varenia, varíme radi obaja. Jaro dokonca absolvoval aj niekoľko kurzov rôznych štýlov varenia, baví ho to a aj sám skúša všelijaké recepty, čím nám celej rodine obohacuje jedálniček,“ prezradila vlani Dobrým novinám známa herečka, ktorá obľubuje ľahkú a pestrú stravu.
Jej manžel sa v posledných rokoch stravuje prevažne vegánsky, no nedá dopustiť ani na dobrý zemiakový šalát od svojej mamy. Je to veľký gurmán, ktorý časom popri cestovaní naučil spoznávať rôzne miestne špeciality aj svoju drahú polovičku.
So svojimi fanúšikmi sa dvojica nedávno podelila aj o recept na výnimočný baklažánový tatarák, ktorého chuť ocení každý nadšenec neobyčajných jedál. Jeho príprava vôbec nie je náročná a svojou ľahkosťou určite poteší nejeden preťažený žalúdok.