Kľúčom k fantastickej chuti je krusta. Lososa od Zdeny Studenkovej si počas Vianoc istotne vychutnáte
Pri miešaní suchých ingrediencií si dajte pozor na jednu vec.
Na Vianoce musia mať doma napečené a bez stromčeka si snáď sviatky ani nevedia predstaviť. Zdena Studenková je však vychýrená kuchárka a preto sa jej partner Braňo Kostka nebojí, že by pri štedrovečernom stole sedel s prázdnym žalúdkom.
„Vianočné dobroty u nás musia byť. Nechýba ani fajnová kapustnica a kapor, toho musím mať, toto milujem. Vianoce trávime doma, nechodíme nikam, užívame si pokojné sviatky s rodinou či s návštevami,“ prezradil hudobník Slovenskej televízii.
Kapor či treska však nie sú jedinými rybami, ktoré si v tomto období vychutnávajú mnohé slovenské rodiny. Ak patríte k tým, ktorí si Vianoce spríjemňujú vôňou čerstvo upečeného lososa, inšpirujte sa receptom známej herečky.