Nestráca čas s kysnutým cestom. Cukrár Miňo z Pečie celé Slovensko dal tvarohovým šiškám netradičný tvar

Po víťazstve v prvej sérii je o ňom v cukrárskom svete naďalej počuť.
Ak niekedy niekto povedal, že šišky musia byť guľaté, podľa Miňa z relácie Pečie celé Slovensko sa mýlil. „Ja som zmenil ich tvar,“ píše pod svojím videom s receptom na rýchle tvarohové šišky, ktoré sa dajú pripraviť aj bez toho, aby ste museli čakať, kým cesto vykysne.
Je im oporou
Prvý víťaz známej cukrárskej šou za reláciou ani po skončení prvej série neurobil hrubú čiaru, práve naopak. Dnes však boduje v zákulisí. Pripravuje stan, kontroluje vybavenie stolov aj celého inventára a dáva pozor i na to, či súťažiacim nebude chýbať niektorá z potrebných surovín. Osobne testuje technické výzvy, radí súťažiacim ako môžu svoj recept zlepšiť a je im aj veľkou psychickou oporou.
Tím ľudí, v ktorom je aj on, s cukrármi trávi najviac času. „Ráno pri spoločných raňajkách plánujeme deň, následne prebieha natáčanie a večer, ak všetko išlo podľa plánu, si spolu aj zatancujeme. Potom sa pustíme do príprav na ďalší deň. Mnohokrát končíme pred polnocou,“ opísal Aktualitám známy cukrár.
Fakt, že je o ňom aj po víťazstve v prvej sérii stále počuť, dokazujú aj jeho sociálne siete, ktoré sledujú tisíce nadšencov. Miňo na ne pravidelne pridáva vlastné recepty a občas v nich aj čo-to zjednoduší. Tak to bolo aj v prípade rýchlych šišiek, ktoré netreba nechať vykysnúť a ani zbytočne dlho pracovať na ich tvare.