Rýchly a neskutočne chutný. Závin od Kvetky Horváthovej si vychutnajú aj odporcovia kysnutého cesta
Hotový dezert nezabudnite posypať práškovým cukrom.
Doma sa rada zvŕta v kuchyni, v práci sa inšpiruje novými receptami a príprava jedla je pre ňu veľký relax. Kvetka Horváthová sa v priebehu rokov nepreslávila len ako moderátorka, ale fanúšikovia si ju obľúbili aj pre jej kulinárske zručnosti. O svoje recepty sa s nimi na sociálnych sieťach pravidelne delí.
Najradšej spolu stolujú
„Moje kuchárske počiny pozná nielen moja rodina. Často, ak skúšam na viackrát nejaký recept, tak ovocie mojej práce ochutnávajú aj moji kamaráti či kolegovia,“ prezradila Vareche Kvetka, ktorá má kulinárske umenie priamo v génoch.
Jej mama je výborná kuchárka, babička skvele varila aj piekla a otcovou špecialitou je fazuľová polievka s údeným mäsom. „A všetci v rodine milujeme, keď sa môžeme spolu stretnúť pri dobrom jedle. Takže asi to mám v krvi,“ myslí si známa moderátorka.
Do svojho portfólia plného receptov nedávno pridala aj tip na jablkovo-orechový závin. Ten však nie je obyčajný, pretože si ho môžu vychnutnať aj odporcovia kysnutého cesta. „Ak milujete závin, ale nemilujete prácu s kysnutým cestom, určite vyskúšajte tento rýchly a neskutočne chutný recept,“ radí obľúbená moderátorka na svojom Instagrame.