Je ideálne na predlžujúce sa večery. Rizoto podľa Romana Paulusa najlepšie chutí v dobrej spoločnosti
Jednoduché, lahodné, nádherne farebné jedlo a hlavne veľká dobrota, opisuje ho šéfkuchár.
Skvele chutí, pozitívne vplýva na zdravie a netreba ju ani šúpať. Z hokkaido tekvice sa dá počas jesenných večerov pripraviť mnoho pochúťok a tie podľa šéfkuchára Romana Paulusa chutia najlepšie v dobrej spoločnosti. „Jednoduché, lahodné, nádherne farebné jedlo, a hlavne veľká dobrota,“ hovorí o svojom tekvicovom rizote na Instagrame.
Dôležitý krok
Práve arborio ryža v spojení s tekvicou podľa neho na tanier prinášajú kúsok Talianska a počas predlžujúcich sa večerov je varenie pre neho tým pravým. Dôležitý je v tomto prípade úplne posledný krok. Ten pri príprave rizota celému receptu dodá sviežosť a doplní jeho lahodnú chuť.
„Ideálna voľba pre príjemné posedenie s priateľmi, kedy sa chcete zahriať a vychutnať si jesenné chute napríklad s pohárom talianskeho vína. Určite vyskúšajte, pochutnáte si,“ povzbudzuje obľúbený šéfkuchár.