Fantastickú nátierku od Karin Haydu máte pripravenú za chvíľku. Odporúča ju jesť s jedným druhom chleba
Stačí zmiešať pár ingrediencií a skvelé raňajky či ľahká večera sú na svete.
Hrala v Paneláku či v Ordinácii v ružovej záhrade, ale aj v mnohých ďalších inscenáciách. Karin Haydu je okrem iného aj skvelá moderátorka - často moderuje práve charitatívne akcie. Odmalička nemá problém ani s pečením a v kuchyni rada trávi čas. „Vždy som sa rada motkala v kuchyni a pozorovala rodičov alebo babku pri varení a pečení,“ povedala pre Varechu.
Pre bábovku utiekla z družiny
Miluje sladké a v desiatich ju láska k nemu doviedla k úteku z družiny. Keď prišla domov, podľa babkinho receptu upiekla bábovku. „Bábovka sa mi na prvýkrát vydarila a odvtedy som mohla vypekať a variť v našej kuchyni aj ja,“ spomína si ďalej. Rodičia ju do varenia nikdy nenútili, preto sa do toho vrhla potajme.
Okrem sladkých jedál si pochutí aj na tradičných slaných obedoch. „Určite nepohrdnem ani perkeltom a maďarským gulášom," prezradila pre denník SME. „A mojím favoritom je knedlo – vepřo – zelo, kapusta však musí byť červená, sladkokyslá, pripravená na karameli,“ dodáva v inom rozhovore. Skvelým a rýchlym slaným receptom herečky je aj ten na avokádovú nátierku.