Miloval deň, keď mu ju uvarila. Ady Hajdu k výbornej fazuľačke od mamy potrebuje ešte jednu vec
Herec rád pripravuje najmä jednoduché jedlá.
Keď mu kedysi niečo dali, zjedol to bez uvažovania a ihneď aj zabudol, čo to vlastne bolo. Ady Hajdu si však postupne začal vychutnávať život a spolu s ním aj dobré jedlo. A okrem toho, že rád konzumuje, aj niečo v kuchyni pripraví. Ako dieťa sa nerád stravoval v jedálňach, preto si ľahko privykol na skvelú babičkinu kuchyňu.
Miluje pripravovať raňajky
Zmena nastala až v Španielsku. „Od nich som sa naučil vychutnávať si dobré jedlo a degustovať kvalitné vína, začal si všímať, čo s čím kombinovať, uvedomovať si chute,“ povedal pre denník SME. Keď je herec v kuchyni, rád ušetrí čas a pripravuje najmä jednoduché jedlá.
Miluje všetkým pripravovať raňajky a keď je doma, tak aj večere. „Varíme radi, lebo to vytvára rodinnú atmosféru a vôňa slepačej alebo hovädzej polievky ráno je senzačná,“ uviedol v relácii Bez servítky. Okrem týchto polievok však pripravuje aj jednu, ktorá ho prenáša späť do detstva.
„Túto vynikajúcu bielu polievku nám mama varievala každú stredu. A po nej sme vždy dostali parádne palacinky. Miloval som ten deň,“ opisuje fazuľovú polievku pre Dobré jedlo. Pripraviť si ju môžete aj vy.