S jednou vecou to neprežeňte a bude famózna. Jana Hubinská ponúka letný recept na plnenú papriku
Najviac sa k nim hodí hrianka alebo zľahka opečený chlieb.
Famózny letný recept. To sú slová, ktoré vyriekla na adresu svojej plnenej papriky herečka Jana Hubinská, ktorá miluje rozmanitosť a mnoho receptov si dokonca sama vymýšľa. Najradšej chystá jedlo pre priateľov, deti aj rodinu a užíva si to aj vďaka tomu, že tak nemusí robiť každý deň.
Varí s radosťou
„Keďže som mala časovo veľmi vyťažený život, priznávam, že varenie ani jedenie v ňom nebolo mojou prioritou, ale keď som raz za čas varila, bolo to s radosťou, vášňou a ešte aj prudko jedlé,“ pochválila sa Jana Hubinská pre portál Varecha.
Zjesť môže kedykoľvek a čokoľvek, so smiechom totiž priznáva, že jej organizmus všetko spáli ako oheň. A keďže obľubuje recepty, ktoré ju pri sporáku nedržia pridlho, podelila sa aj o postup, ktorým pripravuje svoje pečené plnené papriky. „Slaninka býva dosť slaná, takže so soľou opatrne,“ upozorňuje herečka, podľa ktorej sa k paprikám najviac hodí opečený chlebík či hrianka.