Zmiešate pár ingrediencií a letná osviežovačka je na stole. S cuketovým koláčom od Pyca je úspech zaručený
Budete ho piecť zas a znova, tvrdí bývalý moderátor.
Na varení má najradšej kreatívny proces, ktorý kombinuje chute aj skúsenosti s odmenou na záver a hoci by rád povedal, že svoju kulinársku vášeň objavil už počas štúdia na hotelovej akadémii, nebolo to tak. Recepty Martina Pyca Rauscha už dlho inšpirujú stovky ľudí po celom Slovensku.
Bude to piecť znovu a znovu
Bývalý moderátor sa však k vareniu dostal až neskôr. „Aktívne denné varenie sa stalo stabilnou súčasťou života o čosi neskôr, keď som pochopil, že študovanie stravy, experimentovanie v kuchyni, a potom aj tvorba receptov budú pevným základom mojej existencie aj kreatívneho smerovania,“ opísal pre Svet Evity.
Okrem niekoľkých kuchárskych kníh a vlastného blogu sa o recepty delí aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach. Obľúbenou sa tak stala aj verzia cuketového koláča v jeho réžii. „Zmiešaj cuketu s ricottou aj kyslou smotanou a máš na stole takúto letnú osviežovačku. Ak pridáte cesnak a všetko naservírujete ako súčasť ľahkého letného stolovania, úspech bude zaručený a tento koláč budete piecť zas a znova,“ láka Pyco.