Zjedla by ich aj plný plech. Vďaka jednej veci sú maslové rožteky Petry Tóthovej dlho mäkučké
Známa cukrárka sa na rožteky vrhla hneď zahorúca.
„Ak by som mohla, týchto mliečnych rožtekov by som zjedla pokojne aj za plný plech,“ opisuje svoju pochúťku na Instagrame cukrárka Petra Tóthová. Je len jednou z mnohých, na ktoré recept ponúkla svojim fanúšikom. Či už sú to dezerty, alebo chutné sviatočné pečivo, známa porotkyňa zo šou Pečie celé Slovensko ich zvládne ľavou-zadnou.
Stačil jeden chutný dezert
K pečeniu ju priviedla babička, s ktorou strávila prvé roky svojho života, ale aj mnohé letá. Aj keď istý čas pracovala ako letuška v Dubaji, na prípravu sladkých dezertov nezanevrela. Vďaka jednému dezertu z Venezuely sa jej láska k cukrárstvu ešte viac prehĺbila. Za svojou vášňou začala cestovať po celom svete, vzdelávala sa a až po rokoch sa vrátila na Slovensko.
Tu ju mnohí Slováci a Slovenky poznajú z televíznych obrazoviek. Navyše s fanúšikmi často zdieľa na sociálnych sieťach momenty zo svojho života a recepty. Na maslové rožteky sa, ako sama priznala, „vrhla hneď zahorúca“. Zároveň dodáva, že jedna vec zabezpečí, aby boli dlhšie vláčne: „Jednoduchá príprava s mojím obľúbeným tangzhongom (zápražkou) pre dlhšiu vláčnosť“.