Keď si ich neustrážite, okamžite zmiznú z taniera. Pagáče podľa Kamily Magálovej si zamilujú malí i veľkí

Herečka šťastie nachádza v pečení, aj preto sú jej recepty také skvelé.
„Nemôžem si pomôcť, ja jednoducho rada varím. A ešte radšej pečiem,“ priznala kedysi pre Sme. Kamila Magálová je jednou z tých hereckých legiend, ktoré by sa bez problémov uživili ako vychýrení kuchári.
Pri sporáku sa zdržiavala už v útlom veku: „Variť som sa naučila tak, že som sa odmalička motala v kuchyni okolo mojej starej mamy, ktorá ma vychovávala. Bola vynikajúcou kuchárkou, vedela veľmi zručne a gustiózne pripravovať jedlá a ja som to s ňou skúšala už ako päť-šesťročná“ spomínala. Babička si pri príprave jedál dala záležať, navyše ovládala aj zložitejšie pochúťky zo slovenskej, maďarskej či rakúskej kuchyne. Kamila sa pri nej veľa naučila, keďže musela dbať na detaily. Vďaka svojím zručnostiam sa stala súčasťou šou Tajomstvo mojej kuchyne, v ktorej pôsobila až 11 rokov a navarila viac ako 1 300 chutných jedál.
Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/photo?fbid=643132967814122&set=a.132575505536540
Kamila dokáže pripraviť nielen skvelé koláče, ale aj vynikajúce oškvarkové pagáče, s ktorými potešíte deti, partnera, ale aj návštevu. Stačí vám na ne pár surovín a chvíľka času. Sú také dobré, že keď si ich neustrážite, takmer okamžite vám zmiznú z taniera.
Oškvarkové pagáče Kamily Magálovej
Recept pokračuje na ďalšej strane: