Tradičné príchute ho nelákali, začal experimentovať. Po zmrzline z jaterníc ponúka ďalšiu bizarnosť
Thomas rád skúša nové veci.
Patríte k milovníkom nových a netradičných chutí? Možno práve vám by sa zapáčil nápad nemeckého zmrzlinára, ktorý sa nebojí experimentovať pravdepodobne s ničím. Zatiaľ čo v minulosti sa v ponuke Thomasa Micolina objavila napríklad zmrzlina s príchuťou jaterníc či plesňového syra, najnovšie zákazníkov prekvapil ešte odvážnejšou surovinou. Ako uvádza The Washington Post, zmrzlinu vyrobil zo sušených cvrčkov.
„Som veľmi zvedavý človek a chcem vyskúšať všetko," hovorí Thomas, ktorý klasické príchute nemá príliš v obľube. V minulosti preto vo svojej zmrzlinárni v nemeckom meste Rottenburg am Neckar ponúkal napríklad zmrzlinu so syrom Gorgonzola, ale aj pozlátenú zmrzlinu za 4 eurá. „Jedol som veľa vecí, vrátane mnohých zvláštnych vecí, a cvrčky boli niečo, čo som stále chcel vyskúšať, aj vo forme zmrzliny," ozrejmuje svoj najnovší nápad.
Na prípravu netradičnej pochúťky preto použil cvrčkovú múku, hustú smotanu, vanilkový extrakt a med, pričom ju rád zdobí celými sušenými cvrčkami. Ako píše na svojom Instagrame, netradičná pochúťka má prekvapujúco lahodnú chuť. „Tí, ktorí ju vyskúšajú, sú veľmi nadšení. Mám dokonca zákazníkov, ktorí sem prichádzajú každý deň a kúpia si kopček," uzatvára.