Kapustnicu robí inak. Zdena Studenková dodržiava postup, vďaka ktorému zostane mäso v polievke šťavnaté
Kapustnicu varí maximálne dvakrát do roka a Vianoce bez nej si nedokáže predstaviť.
Pred Vianocami je jednou z najvyťaženejších herečiek. Má 20 predstavení, točí dva seriály, nakrúca vianočné a silvestrovské relácie a denne sa učí aj 20 strán textu. Zdena Studenková si napriek tomu chce užiť Vianoce so svojimi najbližšími, partnerom Braňom a dcérou Simonou. Na štedrovečernom stole nebude chýbať ani herečkina vychýrená kapustnica.
Od zemiakového šalátu k sangrii
Po Štedrej večeri herečku tento rok čakajú netypické sviatky. „Budú špeciálne v tom, že s Brankom si po Vianociach konečne užijeme dovolenku. Odcestujeme a budeme len sami dvaja. Dáme si štedrú večeru aj s mojou dcérou, lebo nik iný nám už neostal. A potom si to konečne pôjdeme užiť do nášho milovaného Španielska,“ prezradila pre Topstar herečka, ktorá strávi vianočné sviatky v Barcelone.
„Som presvedčená, že si to užijeme, stačí len to, že budeme mimo tohto štátu,“ povedala otvorene Studenková, ktorá ale priznala, že pred odletom ich doma čaká overená klasika.
Vianočnú kapustnicu varí inak
Na stole nebude chýbať kapustnica, ryba ani zemiakový šalát. „Len 20 druhov koláčov vynechám,“ spomínala pre magazín TV OKO herečka, ktorá má povesť výbornej kuchárky. Svoj vlastný recept má aj na vianočnú kapustnicu, pri ktorej vždy dodržiava jeden dôležitý krok.
Článok pokračuje na ďalšej strane: