Filipe Luis si za faul na Messiho nezahrá tri zápasy
TASR
TASR

Filipe Luis si za faul na Messiho nezahrá tri zápasy

Brazílčan skopol argentínskeho futbalistu v strede ihriska a za svoj hrubý faul dostal rovno červenú kartu.

Filipe Luis za svoj hrubý faul dostal rovno červenú kartu Foto: TASR/AP
 

Madrid 3. februára (TASR) - Obranca španielskeho futbalového klubu Atletico Madrid Filipe Luis si za faul na Lionela Messiho nezahrá tri zápasy. Rozhodla o tom v stredu disciplinárna komisia Primera División.

Brazílčan krátko pred polčasom skopol Messiho v strede ihriska a za svoj hrubý faul dostal rovno červenú kartu. Informáciu priniesla agentúra AP.

Barcelona zdolala v šlágri madridský klub 2:1, na čele tabuľky má trojbodový náskok a zápas k dobru. Atletico sa proti trestu odvolá, pretože ho považuje za neprimeraný. Za podobné zákroky podľa madridského klubu dostali iní hráči maximálne trest na jeden zápas, navyše Filipe Luis nepatrí podľa nich k surovým, či zákerným futbalistom.

Už ste čítali?

Myslíte si, že máte moc nad semaformi? Zistili sme, či tieto…

Poznáte to asi všetci. Stojíte pred priechodom pre chodcov, stláčate…

Bratislavčania zachraňujú životy. Na vešiak na námestí odkladajú…

Kruté mrazy trápia hlavne ľudí bez domova, ktorí trávia…

Ako vychovať dieťa tak, aby z neho vyrástol láskavý človek?

Dieťa potrebuje lásku tak, ako rastlina potrebuje pravidelné zalievanie.

Muž si chcel na Nový rok odfotiť Košice. Nečakane mu zapózovali…

Nejde o žiadnu fotomontáž. Fotografia, na ktorej sú zachytené Košice…