Dobré noviny
Je taká chutná, že stojí za trochu námahy. Syrová roláda Kamily Magálovej potrebuje tri hodiny v chladničke
Alexandra Hercegová
Alexandra Hercegová

Je taká chutná, že stojí za trochu námahy. Syrová roláda Kamily Magálovej potrebuje tri hodiny v chladničke

Syr by sa počas vaľkania nemal lepiť a vďaka farebným surovinám bude roláda pestrá.
Syr by sa počas vaľkania nemal lepiť a vďaka farebným surovinám bude roláda pestrá. — Foto: TASR/Pavel Neubauer, Reprofoto/Tajomstvo mojej kuchyne

Obľúbená herečka má na veľkonočných sviatkoch najradšej slnko.

Syrová roláda Kamily Magálovej

Ingrediencie:

  • 500 g neúdeného Eidamu,
  • 2 varené vajcia,
  • 1 červená paprika,
  • 1 zelená paprika,
  • 100 g šunky,
  • 100 g lososa,
  • 2 tavené syry v črievku,
  • 10 čiernych olív,
  • medvedí cesnak,
  • pažítku,
  • sušený kôpor,
  • mleté čierne korenie.
kldsjfkadsjf
Vďaka paprike bude roláda po rozkrojení pestrofarebná. Foto: Reprofoto/Tajomstvo mojej kuchyne

Postup:

Syr vložíme do mikroténového vrecúška a varíme ho asi 15 minút vo vriacej vode. Medzitým nakrájame papriku, medvedí cesnak, olivy a vajíčka, nasekáme pažítku. Zmäknutý syr rozvaľkáme, potrieme taveným syrom, na jednu polovicu poukladáme plátky lososa, posypeme sušeným kôprom, na druhú polovicu poukladáme plátky šunky a na celú plochu uvarené vajíčka, papriku, pažítku, olivy. Celé okoreníme. Zrolujeme a necháme v chladničke tuhnúť dve až tri hodiny.

Dobrú chuť!

Zdroj: Tajomstvo mojej kuchyne

Časť 2 / 2

Už ste čítali?